Lahjoita meille!

lahjoita

ITSEPALVELUKIRPPUTORIN SÄÄNNÖT                                                                  

 

Kaikki pöydät (sis.hengaritilan n. 60 cm) 20€/vko, 40€/2 vko, 60€/3 vko ja 80€/4 vko. Vuokra-aika on määräaikainen.

 

PROVISIOMYYNTI:

Uutena palveluna tarjoamme asiakkaille HELPON tavan myydä kirpparilla omia tuotteitaan!  Kysy lisää kassalta!

 

Ensimmäiseen viikkoon sisältyy ilmainen pöydäntäyttöpäivä + 6 myyntipäivää. Hengarit talon puolesta.

Mahdollista myös vuokrata lisähengaripaikka 3€/vko.

 

Myytävät tavarat pitää mahtua omaan myyntipaikkaan. Hyllyn paikkoja ei saa muuttaa, eikä käytäville saa laittaa mitään. Tavaraa voi käydä lisäämässä päivittäin. Mikäli asiakas haluaa päivittäisen järjestelyn pöytäänsä, veloitamme siitä 3€/vko.

 

Pienet arvoesineet esim. korut voi jättää henkilökunnalle kassalle lukollisiin vitriineihin, max 5 tuotetta/asiakas. Jos asiakas tuo myyntiin teräaseita tulee ne myöskin sijoittaa vitriiniin.

 

Hinnoittelussa käytetään vain ja ainoastaan kirppiksellä tulostettavia viivakooditarroja! 30 kpl:n tarra-arkin hinta on 0,50€. Jos muutat hintaa, tee aina uusi hintalappu tai pöydänvuokraaja voi pyytää kassalta -50% leimasimen. Kassa myy ainoastaan leimasimella merkityt tuotteet puoleen hintaan.

 

Pöytävuokran voi maksaa etukäteen, mutta pöytävuokra peritään viimeistään ensimmäisen tilityksen yhteydessä. Tilitykset maksamme asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille vuokra-ajan päätyttyä, päättymistä seuraavana arkipäivänä. Rahat ovat asiakkaan tilillä 1-3 pankkipäivän päästä, riippuen asiakkaan pankista.

 

Myyntiin ei saa tuoda elintarvikkeita, ravintolisiä, tupakkatuotteita, aikuisviihdettä, piraattikopioita, lääkkeitä. 

 

Linkki -kirppis ei vastaa varastetuista ja rikkoontuneista tavaroista.

 

Myyntiin voi tuoda esim. kännyköitä, tabletteja yms. muita pieniä laitteita, jos asiakas on valmis ilmoittamaan tuotteessa omat yhteystiedot tuotteen ostajalle mahdollisten reklamaatioiden varalta. Tuotteet kannattaa testata kassalla ennen lopullista ostopäätöstä. LINKKI –kirppis ei vastaa tuotteiden toimivuudesta!

 

Hintalaputtomia tavaroitasi ja myyntitulojasi säilytämme 1 viikon ajan, jonka jälkeen katsomme ne lahjoitetuksi yhdistykselle. Pöytävuokrauksen peruutukset tulee ilmoittaa viikkoa ennen alkamispäivää, muutoin menee varausmaksu 10€.

 

Paikka tyhjennetään viimeisenä varauspäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Jos tyhjennystä ei jostain syystä ole suoritettu, paikka kuitenkin luovutetaan uudelle varaajalle ja tyhjennyksestä perimme 10€ lisämaksun. 

 

LINKKI –kirppis ottaa myös lahjoituksena vastaan myymättä jääneet tuotteesi sekä muuta kodin pientä irtainta, ei kuitenkaan kodinkoneita, lasten turvaistuimia eikä tietosanakirjoja!

 

Ilmoitathan kassalle ennen kuin alat tyhjentämään pöytää.

 

MOTTOMME ON:

JOS OLET TYYTYVÄINEN PALVELUUMME, KERRO SE MUILLE,

JOS ET, KERROTHAN SEN MEILLE.

 

TOIVOTAMME MYYNTIMENESTYSTÄ SINULLE!

LINKKI-kirppis

Kirkkotie 1

90830 HAUKIPUDAS

 01.08.2017 alkaen:

ma 10 - 18
ti, ke, to 10 - 19
pe 10 - 18
la  10 - 14

Pöytävaraukset: 
044 536 7719

 

Haukiputaan Työnhakijat ry
Kirkkotie 1
90830 Haukipudas

Toiminnanjohtaja Ulla Heino/
Toimisto 040 528 7419

 

Löydät meidät myös Facebookista:

 

facebook

Yhteistyössä